Duurzame verpakkingen met of zonder bedrukking

01 mei, 2023

Als horeca eigenaar weet je hoe belangrijk het is om hoogwaardige gerechten te serveren die er prachtig uitzien en smaken. Om dit te bereiken, is het van cruciaal belang om de juiste verpakking te vinden voor uw take-away- of bezorgmaaltijden. Wij als toonaangevende duurzame verpakkingsleverancier, bieden een perfecte oplossingen voor horecabedrijven die de voorkeur geven aan milieuvriendelijkheid en tegelijkertijd een aantrekkelijk ontwerp willen behouden.

Bedrukte Disposables

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van bedrijven en consumenten en is daarom een belangrijk onderwerp geworden. Clean Feeling is zich hiervan bewust en levert daarom eco-vriendelijke verpakkingsmaterialen. Deze verpakkingen worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen die niet alleen milieubewust zijn, maar ook zorgen voor een betere toekomst van onze planeet. Door te kiezen voor duurzame verpakkingen, draagt ook jouw onderneming bij aan een beter milieu.

Professioneel ogend, én milieubewust!

Een professioneel ogende horecaverpakking draagt bij aan de merkbeleving van jouw horecabedrijf en spreekt klanten aan. De duurzame verpakkingen van Clean Feeling bieden niet alleen een ecologisch verantwoorde optie, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Deze verpakkingen worden op maat gemaakt, waardoor je jouw eigen huisstijl, kleuren en logo kunt gebruiken voor een onderscheidend merk. Laat je klanten de uitstraling zien die past bij jouw bedrijf!

Meer weten? Neem contact op met Clean Feeling, dan gaan we samen aan de slag!

Bestel duurzame verpakkingen

Bij jouw Clean Feeling contactpersoon

Bel Clean Feeling

De voordeligste

(Bedrukte) Disposables

Download