Ontdek de passie van Clean Feeling

Passie voor

tafelaankleding, hotelcosmetica en beleving

Clean Feeling is ontstaan uit een passie voor beleving en sensatie. Ik geniet van sfeer, aankleding en alles wat daarbij hoort. Deze passie deel ik graag met de gasten en bezoekers van mijn klanten.

    Zo creëer ik met u de mooiste beleving

  • L 24/7 bereikbaar
  • L Scherpe prijzen
  • L Snelle levering
  • L Breed assortiment
  • L Altijd één aanspreekpunt
  • L Direct contact met fabrikanten

Ik ben John

Klaar voor de mooiste beleving?

Bel mij

Aankleding en facilitaire producten voor de horeca & hospitality

Dat is waar Clean Feeling goed in is.

Mijn naam is John Freriksen,

Elke keer wanneer ik een klant opnieuw bezoek, neem ik de tijd om het gecreëerde concept te bewonderen. Ik neem bijvoorbeeld nog eens de sfeer van de tafelaankleding van een restaurant in me op, of ik loop een hotelkamer binnen om de “feeling” eens goed aan te voelen.

Op die momenten raak ik vervuld van de sensatie van puurheid. Daar geniet ik van. Dan weet ik dat de gasten van mijn klant een soortgelijke sensatie kunnen ervaren. Dat zij genieten. En dat ik aan die ervaring heb mogen bijdragen. Ik zie mezelf dan ook als iemand die helpt om een pure beleving te creëren. Dat is waar gasten in een hotel, restaurant of eetcafé naar op zoek zijn. Of zij nu de chique ambiance van de tafelaankleding in zich opnemen of de heerlijk geurende body lotion aan hun huid voelen, zij genieten van hun beleving.

Om dit mogelijk te maken, is het belangrijk dat ik goed samenwerk met de ondernemer die gebruik wil maken van mijn diensten. De visie van de ondernemer in combinatie met mijn passie voor “beleving” maken samen het recept voor de perfecte en unieke uitstraling en feeling van een onderneming.

Daarom nodig ik u nu uit. Vertel eens, welke beleving wilt u creëren?

Categorieën

Bekijk de producten per categorie

Tafelaankleding

Producten bekijken