Napkin Sleeve

De combinatie van een stijlvolle airlaid servet met een haarscherpe full colour bedrukte band vormt een chique bestekpresentatie.De 40 x 40 cm. airlaid servet wordt door ons op ingenieuze wijze gevouwen en het bandje wordt door ons in full colour (standaard) volledig gepersonaliseerd bedrukt op een hoogwaardige papier kwaliteit. Naast het feit dat de presentatie uiterst stijlvol is zorgt de Napkin Sleeve, vanwege de beperkte afmeting van het bandje, ook voor een beperking in afval. De Napkin Sleeve is een uiterst krachtig communicatie middel! Alles waarover u uw klant wenst te informeren drukken wij op uw Napkin Sleeve!

De minimale afname voor een gepersonaliseerde Napkin Sleeve is 12.000 stuks. (Met een razendsnelle levertijd van maximaal 6-8 weken!)

Napkin Sleeve

Bestekzakjes

De Pochetto/Bestekzakje is uitgerust met een servet van 33×33 cm. 2-laags servet waarbij u, zonder meerkosten, kunt kiezen uit 18 verschillende kleuren. Daarnaast hanteren we de snelste levertijd: Binnen 4-6 weken na goedkeuring van uw drukproef.Maar het meest zal de prijs u opvallen:
Bij een minimale afname van 12.500 stuks, betaalt u maximaal EUR 0,06 per stuk, ALL-IN! En met ALL-IN, bedoelen we ook ALL-IN!U betaalt dus:
GEEN Opstartkosten
GEEN Clichékosten
GEEN Transporten
GEEN Designkosten

pochetto (1)

Pochetto Large

Een bijna logische aanvulling op onze uiterst populaire Pochetto is de Pochetto Large. De Pochetto Large (236×85 mm.) is een slank vormgegeven bestekzakje en geeft dankzij de ingestoken airlaid servet van 40×33 cm. Een bijzonder luxueuze en chique uitstraling. Bij een minimale afname van 12.500 stuks, betaalt u maximaal EUR 0,10 per stuk, ALL-IN!En met ALL-IN, bedoelen we ook ALL-IN!

U betaalt dus:
GEEN Opstartkosten
GEEN Clichékosten
GEEN Transporten
GEEN Designkosten

We zetten de voordelen van de Pochetto Large even voor u op een rijtje:

Vaste prijs, ongeacht welke bedrukking.
Full Color bedrukking (Onbeperkte bedrukkingsmogelijkheden).
Hoge papier- en drukkwaliteit.
Luxe uitstraling vanwege 40×33 cm. airlaid servet.
Extreem scherp geprijsd, maximaal EUR 0,10 per stuk!

Pochetto large

Pochetto Extra Large:

U zoekt een oplossing om voor minimaal drie gangen ineens, compact en stijlvol het bestek te presenteren?Hebben we voor u: De Pochetto Extra Large!

Er gaat verrassend veel bestek in een Pochetto Extra Large: Deze bredere variant van onze Pochetto is speciaal ontwikkeld om voor meerdere gangen de verschillende bestekken in één bestekzakje te presenteren!

De Pochetto Extra Large (230×115 mm.) is een iets breder vormgegeven bestekzakje. Dankzij de ingestoken airlaid servet van 40×33 cm. voorziet de Pochetto Extra Large uw tafels van een bijzonder luxueuze en chique uitstraling.

Extra
Bij een minimale afname van 12.500 stuks, betaalt u maximaal EUR 0,14 per stuk, ALL-IN!En met ALL-IN, bedoelen we ook ALL-IN!
U betaalt dus:
GEEN Opstartkosten
GEEN Clichékosten
GEEN Transporten
GEEN Designkosten
We zetten de voordelen van de Pochetto Extra Large nog even voor u op een rijtje:Vaste prijs, ongeacht welke bedrukking.
Full Color bedrukking (Onbeperkte bedrukkingsmogelijkheden).
Geen bijkomende kosten (All-in prijs).
Hoge papier- en drukkwaliteit.
Luxe uitstraling vanwege 40×33 cm. airlaid servet.
Extreem scherp geprijsd, maximaal EUR 0,14 per stuk!