Gotische kaarsen 
Clean Feeling levert gotische kaarsen met een brandduur van 7 uur en 9 uur. Wij hebben deze kaarsen geselecteerd op kwaliteit. Daarnaast streven wij er altijd naar om onze kaarsen zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden.
X-Gotische-kaarsen
Cilinder lamp glas
Lamp met breed onderstel.
Hoogte 9cm, Diameter 7,6cm.
In 4 kleuren.
Dooshoeveelheid 12 stuks.
Geschikt voor cartridges HD15/26 en theelichtjes.
X-Cilinder-lamp-glas-met-breed-onderstel
De Smokey Black
Dit is een degelijke lamp met een erg chique uitstraling. De weerspiegelingen van de vlam geven een zeer bijzonder effect. Binnenkort ook leverbaar voor buiten!
Afmeting: 15cm x 9cm.
Voor vulling ML 840.
X-De-Smokey-Black
Stompkaarsen
Clean Feeling levert stompkaarsen van Vollmar (Yul). Deze stompkaarsen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een langdurige brandtijd. De stomkaarsen van Yul zijn nu door Clean Feeling in Nederland leverbaar en komen direct uit de fabrieken van Vollmar in Duitsland. Sinds 1910 produceert Vollmar kaarsen van hoge kwaliteit en zijn een begrip in Duitsland en omstreken.
Stompkaarsen

Moonlight Mini
De Moonlight Mini is voor binnen- en buitengebruik. Met deze lampen creëert u een bijzonder sfeervolle uitstraling.

– Trendy en kleurrijk
– Blijft branden, ook met wind
– Branden 60 uur
– Geen rookaantasting

XMoonlight-Mini

Q-lights square rib glass
Een moderne robuuste glazen kaarshouder voor binnen- en buitengebruik. Door zijn strakke vorm zal hij elke tafel een sfeervolle uitstraling geven. Eenvoudig te combineren met Q-Lights refills waardoor een scala van kleurcombinaties mogelijk zijn.

X-Q-LIGHTS-SQUARE-RIB-GLASS
Navullingen (refills)
Onze refills (navullingen) zijn van hoogwaardige kwaliteit en walmen niet. Voordelen van deze kaarsen t.o.v. theelichten zijn oa. het gebruiksgemak (minder vaak verwisselen, minder verspilling en geen geknoei met kaarsvet), de mooie uitstraling en de lage kosten per branduur. De refills zijn handig verpakt in een plastic cupje.
De meest gebruikte horeca kaarsen.
X-Navullingen-(refills)
Diner kaarsen
De dinerkaarsen van Clean Feeling zijn van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Wij leveren dinerkaarsen in de kleuren wit, ivoor, rood, bordeaux, zwart, geel en paars.
Afmeting : 250 / 22 mm.
Brandduur: ca. 9 uur.
X-Diner-kaarsen

Disposable (wegwerp) cartridges
De tijd van kaarsvetvlekken en waxinelichtjes vervangen is voorbij. Maak kennis met onze liquid wax producten: unieke sfeermakers voor elke tafel. Zeer eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Zeer veilig: Als de lamphouder omvalt, dooft de vlam onmiddelijk!

X-Disposable-(wegwerp)-cartridges
Terraslamphouders Apollo Moonlight
Het kleurrijke lichtconcept voor uw terras; Apollo Moonlight terras lamphouder:
– Trendy en kleurrijk
– Geen onverlichte tafels meer: patronen branden 120 uur
– Geen rookaantasting
– Behuizing bestand tegen UV, hitte en kou
– Veilig: de vlam gaat direct uit indien Moonlight omvalt
Zie tevens onze Moonlight Mini voor uw terrasverlichting!
X-Terraslamphouders-Apollo-Moonlight
Bolsius Refills (navullingen)

Refills (navullingen)Onze refills (navullingen) zijn van hoogwaardige kwaliteit en walmen niet. Voordelen van deze kaarsen t.o.v. theelichten zijn oa. het gebruiksgemak (minder vaak verwisselen, minder verspilling en geen geknoei met kaarsvet), de mooie uitstraling en de lage kosten per branduur. De refills zijn handig verpakt in een plastic cupje.
De meest gebruikte horeca kaarsen.

van € 41.50 voor € 34.95 (100 stuks)

image001
kaarsen